Loading...

Tupé - krásná za pár minut

Většina z vás bude určitě souhlasit s tvrzením, že vypadat skvěle vyžaduje mít upravené vlasy. Časté chození do salonů zabere hodně času, a to už nemluvíme ani o penězích.

Tupé - krásná za pár minut



„Ještě před nějakým časem to byl i pro mě problém, mít každý den učesané vlasy a nalíčený obličej,“ říká paní Alena.

V salonu MagDAlena pro mě na individuální zakázku vyrobili tupé z pravých vlasů.

Když jsem poprvé přišla do práce s tupé, spolupracovnice se ptaly, kde jsem si nechala udělat tak hezký účes.

A když jsem do práce přicházela pravidelně perfektně učesaná a upravená, bez kruhů pod očima z nevyspání, začalo jim to být podezřelé, odkud mám tolik peněz, abych mohla každý den navštěvovat kadeřnictví.

Tajemství je jednoduché! V salonu MagDAlena jsem sehnala tupé z pravých vlasů!

„Moje tupé, stejně jako více než 50 dalších modelů, je vyrobeno ručně, metodou, kdy se vlas po vlasu přidělává na síťku, aby byl výsledkem dokonale přirozený pramen vlasů,“ pokračuje paní Alena. Tupé je samozřejmě prodyšné a vaše vlastní vlasy proto dýchají. Tupé se přidělává malými sponkami, které mají speciální gumičku, aby vlasy netahaly. Vlasy v tupé jsou vyfoukané a zafixované, zkrátka upravené, takže ráno mi stačí 2-3 minut, abych si ho nasadila na hlavu. Ušetřených 20 minut, které mi zabrala úprava vlasů, mohu využít na péči o obličej a líčení.

Při každodenním použití tupé stačí, když ho umyjeme 1-2x měsíčně šamponem, protože se vlasy nemastí.

Občas měním barvu vlasů. Tupé se dá samozřejmě obarvit podle barvy vašich vlasů. Do salonu MagDAlena chodím 1x měsíčně a na tupé si nechám udělat nový účes. V příjemném prostředí salonu se mohu seznámit se zajímavými lidmi, odpočinu si od každodenních starostí a dozvím se novinky, jak si zachovat mladistvý vzhled a krásu na dlouhou dobu. Mohu také využít dalších služeb, které salon MagDAlena nabízí:

  • prodlužování přírodních vlasů, řas a nehtů, manikúru a pedikúru. Při každé návštěvě salonu nacházím nový styl za dostupnou cenu.
  • Další krok, který chci udělat příště, je koupit si módní příčesek.
  • Trend sezony – příčesek z pravých vlasů.

Přijďte se o tom sami přesvědčit!

©   Salon MagDAlena. Všechna práva vyhrazena.