Loading...

Padají vám po covidu vlasy ? Poradíme, jak nastartovat jejich obnovu...

Padají vám po covidu vlasy ? Poradíme, jak nastartovat jejich obnovu...



V poslední době slýcháme od žen, které prodělaly covid, že jim padají a velmi řídnou vlasy. Je to jeden z důsledků, které po sobě tato nemoc zanechává. Stejně jako po každé prodělané nemoci, i po covidu musí vaše tělo zregenerovat, je potřeba věnovat rekonvalescenci po tomto onemocnění velkou pozornost, dodržovat správnou životosprávu, doplňovat minerály a vitamíny.

Přesto regenerace organismu potřebuje určitou dobu - může trvat několik měsíců, ale i několik let.

Zatímco vy budete regenerovat, my se postaráme o váš dokonalý vzhled.

Ztratily jste po covidu objem vlasů? My vám pomůžeme!

Pomocí speciálního tupé nebo vlasovou integrací z přírodních vlasů, které vybíráme individuálně, vhodné ke struktuře a barvě vlasů, vám ztracený objem vlasů dodáme. Je to dokonalý způsob jak nejenom zakrýt nedostatky, ale dokonce změnit svoji image!

Tupé vyrobené v našem salonu se neliší od vašich vlasů. Může být jakékoliv velikosti, barvy a tvaru. Pokud jste ve stresu, vlasové cibulky neregenerují, vypadávání vlasů má psychosomatické příčiny a úzce se stresem souvisí.

V takových případech vám pohodlné, lehké a kvalitní tupé z přírodních vlasů dodá sebevědomí a po dobu regenerace organismu bude vaším překrásným doplňkem.

Jakmile se vrátíte zpět do kondice, budete se opět radovat ze svých vlastních vlasů.

Naše zákaznice Jana K. se nám nedávno svěřila:

„Před nemocí jsem neměla vlasy úplně kvalitní, ale po covidu se mi probém velmi zhoršil, ztratila jsem skoro všechny vlasy a přestala jsem kvůli tomu úplně vycházet z domova. Jako poslední možnost jsem si pořídila v Salonu MagDAlena vlasové tupé a jsem šťastná. Vyřešila jsem svůj problém, který začal před nemocí a po covidu byl katastrofální. Teď vypadám zdravě, spokojeně a těším se, že se tím nastartuje i růst mých vlastních vlasů.“

Objednejte se k nám na bezplatnou konzultaci nebo napište email, 604 216 835 nebo salonmagdalena@seznam.cz.

Kontaktujte nás

Můžete nám napsat a zanechat telefonní číslo.
Budeme vás vzápětí kontaktovat.


Odesláním formuláře vyjadřuji souhlas se zpracováním svých výše uvedených osobních údajů.

©   Salon MagDAlena. Všechna práva vyhrazena.